Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

    OVER DEZE ROUTE

    De Nacht van de Vluchteling vindt plaatst in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni. Het startschot klinkt stipt middernacht op de Westergasfabriek. De route gaat al snel per pontje het IJ over. Via de oude dijken doorkruis je Amsterdam-Noord en wandel je al snel in de oer-Hollandse polder. Onder de sterrenhemel, tussen weilanden en bruggetjes, laat je de stad achter je. Via pittoreske dorpjes en dijken, sloten en slingerwegen, zie je de zon opkomen door de rietkragen aan de Durgerdammerdijk. Via een brug over het IJ laat je het waterland achter je en trek je Amsterdam-Oost binnen. Moe maar voldaan op weg naar de prachtige finishlocatie.  

    De prachtige start- en finishlocatie, de route in Google Maps  en de vier rustpunten onderweg voor de route in Amsterdam vind je allemaal hier.

    Heb je nog vragen of heb je leuke tips en suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.    • Deel op