Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  ROUTE & RUSTPUNT: 10 & 20 KM AMSTERDAM  Download het KMZ bestand van de route.

  Download hier de uitgeschreven routebeschrijving 10 km  Download het KMZ bestand van de route.

  Download hier de uitgeschreven routebeschrijving 20 km

  Voor de route in Amsterdam hebben we een prachtige start- en finishlocatie. En een prachtig rustpunt. Onze enthousiaste vrijwilligers slepen je door de avond heen. Bij het rustpunt kun je even zitten om op kracht te komen, zijn toiletten, een EHBO-post en schenken we je een gratis kopje koffie of thee.

  Start- en finishlocatie: De Westergasfabriek
  Op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad vind je de Westergasfabriek. In dit mooie stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je de Zuiveringshal, een van de meest karakteristieke gebouwen op het terrein.

  De Westergasfabriek is niet alleen de startplek. Het is ook de plek waar we met z’n allen finishen. Bij de Zuiveringshal worden de vermoeide lopers feestelijk ontvangen door familie, vrienden en bekenden. En natuurlijk wachten wij je op met een welverdiende medaille.

  Rustpunt 1 voor de 20 KM route): A.S.V. De Dijk
  Voetbalclub ASV De Dijk heeft een warm hart voor de buurt en de samenleving en is een maatschappelijk betrokken sportvereniging.

  De Dijk stelt graag zijn locatie, met enthousiaste vrijwilligers, beschikbaar om je te voorzien van een lekker kopje koffie of thee en hopelijk niet de diensten van de EHBO.

  Het rustpunt zit op 9,2 km op de route.  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.

  • Deel op