Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  Chantal Janssen
  • Chantal Janssen

   Nijmegen Arnhem 40KM

   100% Complete

   € 100,00Streefbedrag behaald!

  • Sponsor

  • Deel op

  Beginnend wandelaar, maar gemotiveerd voor dit goede doel. Ik wil je vragen onderstaande te lezen:

  Nog nooit waren er zoveel mensen op de vlucht voor oorlog en geweld! Hulp is ontzettend hard nodig. Daarom loop ik in de nacht van 16 op 17 juni voor de tweede keer de Nacht van de Vluchteling. Hiermee hoop ik geld op te halen voor 65 miljoen vluchtelingen wereldwijd. Stichting Vluchteling zorgt in crisisgebieden voor onder andere medische zorg, schoon drinkwater en onderwijs. Help mij helpen om van deze tweede keer een succes te maken. Ik ga starten aan de 40 KM van Nijmegen naar Arnhem en ik hoop dat jullie mij daarin willen sponsoren. Dit mag met elk bedrag! Daarmee kan ik met deze actie weer een klein beetje verlichting brengen voor allen die niet vrijwillig in de nacht moeten lopen.

  Blog

  Prikbord

  • Nog 2 weken!Reacties (0)
   Chantal Janssen-2-06-2018
   Over 2 weken is het zover en mag ik gaan beginnen aan de 40 kilometer lange wandeling voor Stichting Vluchteling. Vorig jaar ben ik met de Nacht van de Vluchteling in aanraking gekomen en ik vind het een heel mooi initiatief om aan deel te nemen. De mensen, de sfeer, het midden in de nacht wandelen. Het is een bijzondere ervaring. 

   Ik heb er al twee trainingsdagen opzitten. Morgen ga ik een tocht van 20 km maken en dat wil ik in de komende twee weken gaan opbouwen tot 30/35 km. Zo verschijn ik dit jaar met wat meer training en kilometers in de benen aan de start. 

   Ik zoek nog sponsors! Ik ben over de helft van mijn streefbedrag van 100 euro.  Dus als je nog niet hebt gesponsord: graag! Dit kan met elke bedrag en het geld gaat direct naar Stichting Vluchteling.