Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Mis niks! Volg de #NvdV18 live mee!

  12 Juni 2018

  VOLG DE NACHT VAN DE VLUCHTELING-LIVE!
  Speciale mobiele #NvdV18-teams brengen 17 uur lang de Nacht van de Vluchteling live in beeld. Via Facebook, Twitter, Instagram en onze homepage leef je mee met de lopers, geniet je van bijzondere optredens en activiteiten, en volg je EHBO’ers, vrijwilligers en bekende Nederlanders als Johnny de Mol en Waldemar Torenstra. De live-registratie begint zaterdagmiddag 16 juni en stopt de volgende ochtend 10.00 uur.

  Live verslag: neem je smartphone mee
  Tune in op onze website en volg alles live. Neem je telefoon en oortjes mee en kijk en luister wat er allemaal gebeurt op de routes, luister naar bijzondere gesprekken met lopers en deel je eigen ervaringen. Fotografen, vloggers en special reporters zijn de hele nacht in de weer om bijzondere sfeerverslagen, leuke video's en foto's real time met je delen. 

  "Tip je sponsors en thuisblijvers om mee te kijken op www.nachtvandevluchteling.nl"

  Deel je ervaringen met ons!
  De homepage heeft vanaf zaterdag een speciale live-omgeving, waar het #NvdV18 Live-team de hele nacht mooie verhalen en updates en video’s deelt. Lopers kunnen daar ook hun ervaringen delen via de Twitter, Instragram en Facebookfeed. Dus deel al je foto’s en video’s en gebruik hashtag #NvdV18 en volg de live feed op de homepage. 

  Selfie Time. Vergeet onderweg niet een selfie te maken bij diverse borden op de route, zoals het halverwege bord.

  NACHT VAN DE VLUCHTELING-LIVE
  ZA 16 EN ZO 17 JUNI
  #NVDV18

  • Deel op