Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  Partners

  Hoofdpartners


  Nationale Postcode Loterij


  Al ruim twintig jaar is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

  BKB
  BKB | Het Campagnebureau is partner van het eerste uur. Sinds 2010 is BKB betrokken bij de Nacht van de Vluchteling. BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hun kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen. 

  Partners

  Metro
  Metro is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een medium met eigen gezicht en een dagelijks en onderscheidend nieuwsaanbod met een stevige focus op entertainment en sport. Metro plaatst al sinds 2010 gratis stoppers van de Nacht van de Vluchteling in haar krant.

  RWV Rotterdam
  De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling Rotterdam-Den Haag..

  Koninklijke Wandel Bond Nederland
  De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

  Bart Wandel
  Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsport instructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. In 2016 is hij betrokken geraakt bij de eerste editie van de Nacht van de Vluchteling in Nijmegen - Arnhem.

  WSC De Verbinding
  Achter Stichting Wandelsportcentrum De Verbinding zit Monique Jansma, ze zet zich in om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en de wandelsport onder de aandacht te brengen. In 2017 is Monique betrokken bij de Nacht van de Vluchteling in Amsterdam.
  • Deel op