Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  Pers

  Voor meer informatie over de Nacht van de Vluchteling, voor interviews en meer beeldmateriaal kun je contact opnemen met Robert Verduyn van Stichting Vluchteling.
   
  Tijdens kantooruren: 070 - 346 89 46
  Robert Verduyn: 06 - 397 69 151
  E-mail:  robertverduyn@vluchteling.nl

  Wees welkom bij het startschot in een van de vier steden
  Graag nodigen wij je uit aanwezig te zijn bij de startprogramma's van de 40 kilometer routes. Kom op zaterdag 16 juni vanaf 23:15 uur naar:

  • Amsterdam: bij de Zuiveringshal op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam wordt het startschot stipt voor de 40 kilometer middernacht gegeven door Minister Sigrid Kaag en acteur Waldemar Torenstra.
  • Utrecht: na het startprogramma met onder andere live-optredens van Kris Berry & Marnix Dorrestein geeft burgemeester Jan van Zanen klokslag bij het Spoorwegmuseum middernacht het startschot voor de 40-kilometer loop in Utrecht.
  • Rotterdam-Den Haag: na een warming-up en een bijzonder optreden door de Syrische danser Ahmad Joudeh, geeft burgemeester Ahmed Aboutaleb bij De Maassilo klokslag middernacht het startschot voor de 40-kilometer loop in Rotterdam.
  • Nijmegen-Arnhem: na een warming-up en een bijzonder optreden door de Syriër Aeham Ahmad, de pianist van Yarmouk, geven programmamaker Sinan Can en wethouder Grete Visser samen klokslag middernacht het startschot voor de 40-kilometer loop bij de St. Stevenskerk.
  Voor het volledige programma, download hier de media-download voor de Nacht van de Vluchteling 2018.
  Meld je komst bij Robert Verduyn.
  • Deel op